Dispozitive vaginale pentru antrenare
Tilda Publishing
Alegem un dispozitiv vaginal și trecem la alt nivel al vieții!

Astăzi vom discuta despre diverse dispozitive utilizate în antrenarea mușchilor planșeului pelvin. Ce prezintă ele, cum le întreținem și cum le utilizam.

Aceste dispozitive au istoric de mii de ani, în China antică, India si Egiptul antic femeile practicau aceste exercitii pentru a intari muschii planseului pelvin si utilizau diverse obicecte cum erau pietricele rotunde de diferite dimensiuni. Dispozitivele pentru antrenarea muschilor pelvini – sunt incluse in dispozitive medicale și sunt recomandate în anumite situații – inconținenta urinară, restabilire dupa nastere, performante sexuale etc. Bilele vaginale moderne sunt executate din plastic, silicon, metal, sticla. Au diferite dimensiuni de la 1,5 cm pina la 5 cm.

Ca forma pot fi rotunde , ovale, picătură, au o codiță cu ajutorul căreia le extragi din vagin și de asemenea vezi rezultatul antrenamentului. Ele pot fi simple si dotate cu alte bile mai mici in interior pentru a produce vibratii. La moment pe piață sunt multiple dispozitive pentru antrenarea mușchilor pelvini cu aplicare vaginală.
Care sunt
— Bile vaginale, bilele gheisei,
— Oua de jad,
— Simulatoare vaginale.
Similatoarele le excludem din start, deoarece ele produc doar vibrații nu participă persoana activ în proces.

Dispozitivele utilizate în antrenarea muschilor planșeului pelvin recomandate sunt:
— Bile vaginale, bilele gheisei
— Oua de jad de diverse dimensiuni
Intretinere — bilele trebuie spălate și înainte și după utilizare — recomand apa și produsul Saforelle utilizat in igiena intimă la femei cu Ph bazic, natural din plante, hipoalergic . Dacă pe parcurs se deteriorează se modifica suprafața, margini ștribite nu le utilizăm.

Cele mai bune rezultate avem de la dispozitivele grele. Bilele sunt întroduse aplicând preventiv lubrifiant, eu recomand Mucogin. Este natural, hipoalergic, pe baza de apa si conține acid hialuronic bine cunoscut pentru proprietatile sale regeneratoare. El permite alunecarea mai ușoară. Efectuăm contracții și ridicări apoi relaxăm mușchii– începem antrenarea cu 5 apoi creștem gradual până la 10 minute pe saptamina, apoi 15 miu, 20, minute , 25, minute, 30 minute, de 2 ori pe zi . Nu recomand mai mult de 1 ora pe zi.

La început exersezi cu ouăle de dimensiuni mari, apoi medii și la sfârșit cele mici. Introdu exercitiile pelvine în rutina ta zilnică și te vei transforma si redescoperi. Vei crea o relatie armonioasă cu corpul tău și anume partea sa cea mai intima!