Punctul G și viața intimă diferită

Tilda Publishing
Anatomia organelor erectile (clitor), antrenament
Vom discuta despre:

 1. Anatomia organelor erectile, clitor, punctul G și lubrifierea naturală.
 2. Vom invata exerciiti pentru nivel avansat și antrenarea pe anumiti segmente a vaginului.

Organele erectile:


Clitorul – este un organ genital la femei cu o singră funcție erogenă, adică sa aducă placere sexuala. Și este unicul organ din corpul femeii responsabil de acesta functie.
Anatomic vorbind este similar penisului la brbati și are exact acelas tesut in structura sa. Dupa numarul de terminatiuni nervoase are mai multe ca penisul si primeste un flux mai bogat de singe. Clitorisul se afla direct deasupra uretrei, dar are o structura mult mai complexa si doar o mica parte se vede din exterior. Ce structura are el

 • Gland – partea vizibila din exterior
 • Corp – lungime 2-4 cm latime 1-2 cm
 • 2 labii sau picioare – lungime 5-9 cm
 • 2 bulbi – 3- 7 cm
 • Dimensiuni de pina la 11-13 cm si este situat profund in ineriorul mușchiilor pelvini.

Cea mai mare parte a sa, topagrafic este localizata preponderent la nivelul peretelui anterior al vaginului, unde posibil ca exista asa numitul punct G , dar in acest sens parerea specialistilor difera. El este alcătuit din țesut spongios și ar fi analog al prostatei masculine. La stimulare produce eliminarea unei cantități de lichid și se numește acest fenomen squirt. Până la moment nu este bine definit ce prezenta el și o buna parte din autori consideră că este urină. Alți autori se expun precum că conţinutul lichidului eliminat a fost analizat chimic şi s-a constatat că seamănă cu secreţiile de prostată ale bărbaţilor.

Studii ample în sensul dat sunt foarte putine. Cele existente relatează că punctul G reprezintă o regiune ipotetică alcătuită din terminațiuni nervoase și vase sangvine, localizată pe peretele anterior al vaginului, de diferite dimensiuni. Histologic a fost studiată doar pe opt cadavre și ar prezenta un complex vasculo-nervos. Probabil indirect este stimulat clitorul si acest punct sau acesta zona prezinta imaginea in oglinda a clitorului. Eu cred că se cunoaște dar totuși mai repet.

Deci, ce prezintă orgasmul?
Picul plăcerii sexuale însoțită de contracții involuntare a muschilor planșeului pelvin, punct de neântoarcere cu restartul întregului sistem nervos. Orgasmul feminin este un mister, el este unic și la toate femeile vine din creer cu toate că organ erectil este clitorul. Doar modalități de atingere a lui sunt diferite:
 • Coital (stimulare direct, indirectă)
 • Necoital (masturbare, jucării sexuale)
 • Miocompresiv (urcat pe frânghie, strâns de picioare)
 • Miotonic – antrenarea mușchilor pelvini
 • În timpul nașterii
 • În timpl somnului
 • Întâmplător după emoții puternice


exercițiul

Cunoaștere și antrenarea propriului corp permite să evoluezi, să te debarasezi de complexe și să fii sigură pe tine.

Lubrifierea naturala la femei se datoreaza secretului provenit din Glandele Bartolin situate in treimea inferioara a labiilor mari si a transudatului din vasele sangvine vaginale. Antrenarea mușchilor planșeului pelvin duce la apariția așa numitului orgasm miotonic.

Antrenarea avansata pe anumiti segmente a vaginului.
Peretele anterior al vaginului anatomic este cel mai slab, comparativ cu ceilalti pereti, și la acest nivel apar cele mai multe probleme ca- incontinența urinară de efort,, prolapsul vaginale.

Cum antrenam peretele anterior (util in incontinenta de urina, prolaps vaginal a peretelui anterior, antrenarea zonei G). La inceput ca sa intelegi ce trebuie de facut - dupa o igiena roguroasa cu apă și săpun, recomad gelul intim Safarelle (natural pe bază de plante, hipoalergic, nu deregșează Ph). Aplici mina dreapta pe anterior pe labiile mari si ridici usor pielea în sus, contracti intrarea in vagin iar peretele anterior îl impingi in jos – daca efectuezi corect pielea labiilor coboara in jos – efectuezi acest exercitiu la inceput de 10 ori timp de 7-10 zile apoi de 15 ori apoi de 20 ori.

Peretele posterior de la natura este mai bine dezvoltat. Ce faci la început ca sa intelegi ca efectuezi corect - aplici mina pe perineu, spatiul intre anus si intrarea in vagin, contracti intrarea în vagin și impingi în sus – dacă efectuezi corect mâna se va deplasa în sus. Efectuezi acest exercitiu la inceput de 10 ori timp de 7-10 zile apoi de 15 ori apoi de 20 ori.

Peretii laterali – sunt greu de antrenat si mai putin sensibili.
După o igienă riguroasă a mâinii introduci atent degetele aratator si mijlociu în vagin deci 2 degete și le desfaci sub forma literii V și cu ajutorul pereților vaginali apropii degetele. Efectuezi acest exercitiu la inceput de 10 ori timp de 7-10 zile apoi de 15 ori apoi de 20 ori. Aceste tehnici permit să controlezi muschii vaginului pe diferite segmente și să devii extrem de bună în viața intimă. Erau tehnici secrete care le posedau doar curtezanele.

teme pentru acasa

Rezultat

1-4 puncte – excelentă
5-7 puncte – medie
8-11 puncte – insuficientă